Oktober = Golf og Gule Ærter – men nu også med Valgflæsk!

Som i så mange år tidligere, afholder Herreklubben Oktober-turneringen med afslutning den sidste torsdag i oktober – i år den 26.10.2017!

Tilmelding er obligatorisk via Golfbox, hvor du også skal vælge mellem gule ærter eller frikadeller! Seneste tilmelding den 25.10 kl. 12:00

Hvis du vil deltage i den forventeligt Store Præmieregn, kan du  nøjes med at spille 9 hullers golf – og det er huller 1-9 på Kokkedal Golfklubs bane, der tæller. De der har spillet og registreret 9 hullers Stablefordrunde, kan aflevere scorekort i Herreklubbens røde postkasse, som vil blive tømt den 26.10 kl. 17. De kort der kvalificerer til at kunne blive medregnet i resultatopgørelsen, vil naturligvis blive behandlet standsmæssigt.

Vi er klar over at det at spille hullerne 1-9 på KG’s bane kan være en udfordring – men det er altså turneringsbetingelserne som de er. (Hold øje på hjemmesiden hvis vi er tvunget til at lave ændringer!)

Vi regner med at kunne få serveret lidt ærter og flæsk i klubbens restaurant… der vil formentlig også være mulighed for at kunne hygge med lidt øl og snaps.

Vores medlem af Herreklubben og endda også af kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune, Anders Vestergaard, har sat i udsigt at han vil sponsere præmier til de dygtigste!

Dermed vil der være mulighed for endnu en hyggelig aften i Herreklubben!