Turneringsbestemmelser – 28. september 2017

Turneringsbetingelser torsdag den 28. september 2017

Hvad skal vi?

Vi skal spille 9 huller stableford Og vi skal holde afslutningsmiddag.

Spil og middag hænger obligatorisk sammen!

Ingen middag = ingen deltagelse i spillet!

Hvad gør du først?

Du tager en farvet bold fra Pro-shoppen eller Starteren!

Tag et scorekort med til at holde regnskab undervejs!

Hvad gør du så?

Du går ud på 1. tee med dine venner og går i gang med at spille!

Byt scorekort og spil det bedste du kan.

Hvad med den farvede bold?

Den farvede bold kan anvendes på følgende måde:

Hvis du slår første slag fra et teested med den farvede bold, SKAL du spille hullet færdigt med den farvede bold. De point du opnår ved anvendelse af dit almindelige handicap, kan du fordoble på scorekortet.

Hvis du vælger IKKE at bruge den farvede bold fra tee-stedet, tæller dine opnåede point bare som almindeligt.

Du må frit vælge for hvert af de 9 huller (så længe du har den farvede bold) om du vil bruge den på hullet eller ej. Du kan f.eks. vælge at springe over at bruge den på 3. hul, men så igen på 4. mens du sparer den på 5.

Det er vel til at forstå!

Hvis du har sat den farvede bold i spil fra teestedet og den mistes, kan du spille videre med egen valg af bold, men herefter tæller point bare almindeligt.

Hvis den farvede bold slås Out of Bounds, er den tabt, og selvom du måtte finde den, kan du ikke bruge den mere på runden.

Hvis den farvede bold slås i en vandhazard og du kan finde den og samle den op, kan du spille videre med den – selvfølgelig med den straf du ellers måtte pådrage dig under golfreglerne.

Hvad så med resten af hullerne?

Du er velkommen til at spille alle 18 huller. Det er de 9 første matchen går over, og du bedes huske at hvis I fortsætter ”for sjov” fra 9. og hjem af 16.-18. – så check lige at I ikke er til gene for dem der kommer op ad 15.

Hvordan var det nu lige det var?

Jo, du skal bare huske at være omklædt i klubhuset til senest kl. 18:00 – så starter løjerne nemlig! Slips??? Ja, selvfølgelig…

Hvad er vigtigt?

Det med spille-handicap på dit scorekort er meget vigtigt for at kunne opdele i lige store rækker. Hvis det ikke er påført scorekortet bliver du diskvalificeret!

 

Og så…

er det afgørende vigtigt at vi får en god og sjov dag og aften!