Sponsorer

Alle Vores Herlige sponsorer!

Herreklubben har til alle tider været begunstiget med en lang række gavmilde sponsorer, der gerne vil promovere deres business om torsdagen til præmieoverrækkelserne. Og Herreklubbens medlemmer kan tage hjem, læsset med præmier som kan have alle former for udtryk! Mange er blevet ekviperet med flot beklædning, og mange vinskabe er blevet fyldt til randen med herlige dråber.

Vi gør ingen forskel på sponsorerne – og kategoriserer dem heller ikke på nogen måde. De er alle i samme kategori og alle er meget værdsatte.

Alligevel er der et par sponsorer som har været med længere end andre, og selvom vi ikke skal fremhæve nogen, er der to der alligevel skal fremhæves og som kan brilliere med at have været sponsor i 30 år:

Peter Jørgensen – som har repræsenteret en stribe af de hoteller Peter har været og er General Manager og Owner på – pt. Hotel Christian IV – siden 1988!

Carsten Schow – som trofast har repræsenteret Firma Kaj Schow – og har sponsoret så mange poloer at ikke engang fantasien slår til for at opgøre det – siden 1989!

Husk at vi skal støtte alle sponsorerne, så de fortsat støtter Herreklubben

Dinsen Dæk v.(Lars Dinsen

Telefon +45 4913 8600

Mobil +45 3145 8601

Allerod_Vinhandel

Historien om Allerød Vinhandel går tilbage til 1986, hvor Erik og Palle efter flere års interesse for vin, rejser til Beaune og får forhandlingen af en stor Bourgogne-producent. Dette blev startskuddet for et vin-eventyr, som nu snart har varet i 30 år.Ideen var at importere kvalitetsvin til rimelige priser. Nogle af producenterne har været med siden starten og flere er kommet til undervejs. Da Palle dengang arbejdede med IT, hvilket han stadig gør den dag i dag, stod Erik for den daglige ledelse. Da Erik efter små tyve år gerne ville søge nye udfordringer, kom Palles datter, Mette, ind i billedet. Mette havde løbende arbejdet i Allerød Vinhandel, mens hun studerede, men står i dag for den daglige ledelse.Allerød Vinhandel importerer nu omkring 80 % af vinene, som står på hylderne i den 120 m2 store butik, og kan derfor præsentere et spændende og anderledes sortiment af vine. Udover vine, har Allerød Vinhandel blandt andet også et stort udvalg af luksusspiritus, særlige øl samt delikatesser som Summerbird Chokolade og Johan Bülow Lakrids.

Der er normalt 15 % rabat på vine og 10 % på delikatesser, hvis man siger man kommer fra Kokkedal Herreklub.(Gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

                             

Vi har over 70 års erfaring som elektriker​

Vi bestræber os på at gå forrest med nye og smarte el-løsninger, men samtidig holder vi fast i de håndværksmæssige kvaliteter.

Vi har i den forbindelse mere end 70 års erfaring som elektriker, og det er din garanti for et godt resultat.

Vi kan udføre en lang række forskellige el-opgaver som for eksempel:

El-tjek og el-service

CroneCo

v. Rene Crone

Hos Crone & Co tilbyder vi en række services inden for hovedområderne eventmarketing, rådgivning og konferencemanagement.

Vi hjælper virksomheder og brands med at skabe ekstraordinære oplevelser på tværs af kanaler og kontaktpunkter: Eventmarketing, brandaktivering, promotionaktiviteter, sponsorater og medarbejderengagement. Vi har også bred erfaring inden for konference management, udstillinger, offentlige events, workshop idé/udviklings-facilitering, nudging og adfærdsdesign.

Læse mere på www.croneandco.comwww.facebook.com/croneandco

Kontakt René Crone på telefon 2515 0310 for et uforpligtende møde vedr. dine projekter.

Hos Winther Vin ligger det os utrolig meget på sinde at vi kan stå inde for vores vine. Vi har testet alle vores vine så vi kan stå inde for kvaliteten af dem overfor dig som gæst i vores butik – både fysisk i butikken i Birkerød og på nettet. Hos Winther Vin mener vi at vin handler om oplevelser. Det kan være oplevelser i smagen, duften og historien omkring vinen. Det kan både være den måde en vin kan supplere og komplettere et måltid mad, eller en ost. Det kan også være hvordan en vin kan være en oplevelse i sig selv. Vi arbejder med ærlige priser og derfor behøves du ikke at købe en eller to hele kasser for at opnå en rabat. Winther vin har eksisteret i 10 år og vi vil også i fremtiden servicere dig med nogle af de bedste vine på markedet.

I Winther vin er vi forhandlere af de traditionelle vintyper; rødvinhvidvinrosévin og mousserende vin. Derudover forhandler vi portvin, dessertvin og kirsebærvin.

Vi har i Winther vin er stor kærlighed og passion til og for vin og vi tager derfor vin meget seriøst for at give den bedste oplevelse til dig som gæst hos Winther vin.

De vine vi ligger inde med at en blanding at store kendte vine fra klassiske vinlande som Italien, Frankrig og Tyskland, men også minde kendte vine, fra mindre vinlande. Ved at have denne diversitet i vinene tror vi også på at der en vin for en hver smag og på den måde kan vi tilgodese en lang række af kunder med forskellige præferencer.

http://www.ith-hansen.dk/

Danske Bank / Private Banking

Private Banking

Klare perspektiver på din formue. Nu, om et år og resten af dit liv.

Alle formuer er forskellige. Ligesom menneskene bag dem. Men én ting har de til fælles: Formuen påvirker alle aspekter af dit liv, ligesom alle aspekter af dit liv påvirker din formue. For når dine aktiver vokser, vokser kompleksiteten også.

Selv beslutninger, der virker små, kan have en stor indvirkning; ikke kun på din egen fremtid, men også for din familie, forretningspartnere, medarbejdere og andre mennesker tæt på dig.

Danske Bank Private Banking har hjulpet formuende kunder med alt fra små til de helt store beslutninger gennem mere end 30 år. Vi sørger for, at du aldrig står alene med at finde vej og træffe økonomiske beslutninger.

Vi er her for at give klare og relevante perspektiver på dine økonomiske muligheder og udfordringer – i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

Kontakt:

Lars Dan-Weibel

 Mail:    danw@danskebank.dk

Mobil:   +45 24 67 60 63

 

Kokkedal Proshop v. Nigel Willett (Mobil 4025 4334)

Direkte telefon: 4576 9321

Københavns Malerservice

v. Erik Larsen

Theis er en kompromisløs søgen efter kvalitetsvin i alle prislejer.

Theis er vin som hører til på landets bedste restauranter, såvel som hjemme i stuerne.

Theis er vinformidling i øjenhøjde.

https://www.theis-vine.dk/

Vin er vores passion – Bourgogne er vores hjerteblod

Vi beskæftiger os med Projektledelse og ManagementConsulting indenfor mange brancher, hvor projekter skal gennemføres med fuld kontrol over tidsplaner og økonomi. www.nhp.dk

sponsor_ottosuenson

Butik i Hørsholm Midtpunkt

Link: http://www.ottosuenson.dk/

Glæden ved nyde et godt glas vin med andre er drivkraften bag vores måde at gøre tingene på.

Passion og glæde for den gode smag er grundpillen i vores forretning, som går helt tilbage til 1880. Gennem de sidste 135 år har Otto Suenson udviklet sig meget, men en ting har ikke forandret sig: vi elsker stadig vin og vi brænder stadigvæk for at finde de små topproducenter, som deler vores glæde for den gode smag. For os er det vigtigste kvaliteten i flasken og derfor arbejder vi kun med de producenter, som deler denne holdning.

Vi lever af at matche vin til mad og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette vin, som passer perfekt til dit måltid, så du og dine gæster får den helt rette kombination af mad og vin imellem. 
 
Vores største passion indenfor vinens verden, finder du indenfor Bourgogne, Italien og Californisk vin, hvor vi har stor bredde og dybde i vores sortiment, men vi har naturligvis konstant en finger på pulsen, så vi er på forkant med udviklingen i hele verdenen.
 
At være vinbonde er en livstil, og som seriøs vinforhandler skal man afspejle dette.
 
Som medlem i Herreklubben får du altid 15% rabat, når du besøger vores butik i Hørsholm Midtpunkt.

Cafe Back Tee i Kokkedal Golfklub

Åbningstider hovedsæsonen:
Fra 1. april til ultimo oktober: Åben alle dage fra kl. 10 til 22. Køkken fra kl. 11 til 21.

November og december: Lørdage og søndage fra kl. 10 til 18 (dog lukket hvis banen er lukket for spil)
Januar og februar: Lukket
Marts: Lørdage og søndage fra kl. 10 til 18 (dog lukket hvis banen er lukket for spil)
Kontakt os gerne for selskaber eller mad ud af huset: Tlf.: 3022 3807

OUR BRANDS AND BUSINESS

Scape Spirits is a Danish limited privately owned company manufacturing, importing and distributing alcohols and beverages in the Danish market.

Scape Spirits is the official Danish distributor of the  brands listed and owner of the Ginscape brand.

Scape Spirits cooperate with well reputed companies to obtain a unique market position.

Scape Spirits aps       Kærvej 32   ·   2970 Hørsholm   ·   Denmark

info@ScapeSpirits.com  ·  Tel Sales & Marketing: (+45) 2097 5620  ·  Tel Administration: (+45) 2099 5620