Sponsorer

Alle Vores Herlige sponsorer!

Herreklubben har til alle tider været begunstiget med en lang række gavmilde sponsorer, der gerne vil promovere deres business om torsdagen til præmieoverrækkelserne. Og Herreklubbens medlemmer kan tage hjem, læsset med præmier som kan have alle former for udtryk! Mange er blevet ekviperet med flot beklædning, og mange vinskabe er blevet fyldt til randen med herlige dråber.

Vi gør ingen forskel på sponsorerne – og kategoriserer dem heller ikke på nogen måde. De er alle i samme kategori og alle er meget værdsatte.

Husk at vi skal støtte alle sponsorerne, så de fortsat støtter Herreklubben

Dinsen Dæk v.(Lars Dinsen

Telefon +45 4913 8600

Mobil +45 3145 8601

Hvide Hest på Bakken v/David Davisend

Allerod_Vinhandel

Historien om Allerød Vinhandel går tilbage til 1986, hvor Erik og Palle efter flere års interesse for vin, rejser til Beaune og får forhandlingen af en stor Bourgogne-producent. Dette blev startskuddet for et vin-eventyr, som nu snart har varet i 30 år.Ideen var at importere kvalitetsvin til rimelige priser. Nogle af producenterne har været med siden starten og flere er kommet til undervejs. Da Palle dengang arbejdede med IT, hvilket han stadig gør den dag i dag, stod Erik for den daglige ledelse. Da Erik efter små tyve år gerne ville søge nye udfordringer, kom Palles datter, Mette, ind i billedet. Mette havde løbende arbejdet i Allerød Vinhandel, mens hun studerede, men står i dag for den daglige ledelse.Allerød Vinhandel importerer nu omkring 80 % af vinene, som står på hylderne i den 120 m2 store butik, og kan derfor præsentere et spændende og anderledes sortiment af vine. Udover vine, har Allerød Vinhandel blandt andet også et stort udvalg af luksusspiritus, særlige øl samt delikatesser som Summerbird Chokolade og Johan Bülow Lakrids.

Der er normalt 15 % rabat på vine og 10 % på delikatesser, hvis man siger man kommer fra Kokkedal Herreklub.(Gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

                             

Vi har over 70 års erfaring som elektriker​

Vi bestræber os på at gå forrest med nye og smarte el-løsninger, men samtidig holder vi fast i de håndværksmæssige kvaliteter.

Vi har i den forbindelse mere end 70 års erfaring som elektriker, og det er din garanti for et godt resultat.

Vi kan udføre en lang række forskellige el-opgaver som for eksempel:

El-tjek og el-service

Ford i Hørsholm

… så er du rigtig godt kørende.

Hos Winther Vin ligger det os utrolig meget på sinde at vi kan stå inde for vores vine. Vi har testet alle vores vine så vi kan stå inde for kvaliteten af dem overfor dig som gæst i vores butik – både fysisk i butikken i Birkerød og på nettet. Hos Winther Vin mener vi at vin handler om oplevelser. Det kan være oplevelser i smagen, duften og historien omkring vinen. Det kan både være den måde en vin kan supplere og komplettere et måltid mad, eller en ost. Det kan også være hvordan en vin kan være en oplevelse i sig selv. Vi arbejder med ærlige priser og derfor behøves du ikke at købe en eller to hele kasser for at opnå en rabat. Winther vin har eksisteret i 10 år og vi vil også i fremtiden servicere dig med nogle af de bedste vine på markedet.

I Winther vin er vi forhandlere af de traditionelle vintyper; rødvinhvidvinrosévin og mousserende vin. Derudover forhandler vi portvin, dessertvin og kirsebærvin.

Vi har i Winther vin er stor kærlighed og passion til og for vin og vi tager derfor vin meget seriøst for at give den bedste oplevelse til dig som gæst hos Winther vin.

De vine vi ligger inde med at en blanding at store kendte vine fra klassiske vinlande som Italien, Frankrig og Tyskland, men også minde kendte vine, fra mindre vinlande. Ved at have denne diversitet i vinene tror vi også på at der en vin for en hver smag og på den måde kan vi tilgodese en lang række af kunder med forskellige præferencer.

http://www.ith-hansen.dk/

.DK

https://www.skjernbank.dk/kontakt/hoersholm

Royal Unibrew

Københavns Malerservice

v. Erik Larsen

OUR BRANDS AND BUSINESS

Scape Spirits is a Danish limited privately owned company manufacturing, importing and distributing alcohols and beverages in the Danish market.

Scape Spirits is the official Danish distributor of the  brands listed and owner of the Ginscape brand.

Scape Spirits cooperate with well reputed companies to obtain a unique market position.

Scape Spirits aps       Kærvej 32   ·   2970 Hørsholm   ·   Denmark

info@ScapeSpirits.com  ·  Tel Sales & Marketing: (+45) 2097 5620  ·  Tel Administration: (+45) 2099 5620

Playboy Sko og Strandhuset i Helsingør

Home, Hørsholm

 

Golfexperten Hørsholm

Christianshusvej 4T

2970 Hørsholm

Tlf.: (+45) 45 76 41 48

Mail: horsholm@golfexperten.dk

Web: www.golfexperten.dk

1000Trax.com

Kontakt Jan Nielsen: jan@1000trax.com  eller på mobil 4058 7636