Skovturen til Barsebäck – 2020

Sikke en skovtur!

Lørdag den 19/9 tog 35 håbefulde Kokkedal Herrer til det svenske, iført mundbind, faste spille/sovepartnere og håndsprit i store mængder. Destinationen hed Barsebäck Golfklub. Efter indlogering på hotellet, gik vi de ca. 10 minutters gang op til klubben. Her ventede der lidt at drikke og spise. Derfra var golfen i højsædet på en eminent golfbane fra 1. tee på Donald Steele Course. Nemt var det ikke, men banens stand var tæt på perfekt. Dog herskede corona-spøgelset også her, som gjorde lidt specielle lokalregler var gældende som Fx. bunkers var gjort til waste-areas, og altså ikke revet.

Vi overlevede dog i det total vindstille og solrige vejr med knap 20 graders varme. Humøret fortsatte til middagen i klubben om aftenen, hvor den ene sponsor, Comfyballs (måske verdens behageligste underbuks), delte præmier ud til de dygtigste på par 3 hullerne.

Erik Engholm fik afholdt en Sweepstake, hvor man kunne gamble på søndagens bedste spillere. Præmiepuljen kom da også op på et betragtelig beløb, og alle spillere blev “solgt”.

Søndag skulle vi prøve kræfter med Masters Course, nogen med mere hovedpine end andre. Den viste sig at være svær… meget svær for nogen… så svær at der blev præsteret en 0 pointer… Der var dog enkelte lyspunkter, som trak talentet frem og spillede fornuftig golf på endnu en fremragende golfbane!

Efter runden stillede Unibrew (Måske verdens bedste bryggeri) et imponerende præmiebord med bærebag, trøjer, bolde, paraplyer, bagboys og meget mere. Den store vinder med højst sammenlagte point fra de to dage blev Jesper Bülow, skarp forfulgt af Jan Nielsen og Niels Helmer.

En fantastisk tur, som man i den grad kan kalde episk. Vi får svært ved at overgå det til næste år, men skovtursudvalget vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre det!

Tak til alle deltagerne. Det er bare så dejligt at I støtter op om vore arrangementer – når vi endelig kan få lov at holde dem!

This slideshow requires JavaScript.