Best Man

Resultat BestMan 2022

Læs mere om Playboy Footwear her: Link

 

Som omtalt på ForSæsonMødet, introducerer vi en gennemgående turnering, som skal sikre den korrekte kåring af “Herreklubbens Mesterspiller” – ikke at forklejne vinderen af Order of Merit, men for at skabe lidt nyt og spændende, og det afløser “Best Man” som har kørt i mange år.

Hvis spillere har samme total efter de 3 runder, er det laveste handicap der vinder.

Det foregår på den måde at alle der registrerer runder fra og med 21.4 til og med 18.8 (14 runder i alt) – oplistes i et Grundspil, fordelt i vore 3 rækker, hvor der optjenes point efter hvor mange der har spillet i rækken. Hvis der f. eks er 25 deltagere en runde i en række, får den med flest stablefordpoint 25 “grundspilspoint”, mens ham med færrest stablefordpoint får 1 “grundspilspoint”.

Den 18.8 findes de 8 med flest “grundspilspoint” i hver række, og de næste 3 runder frem til 8.9 afgøres den endelige Herreklub Mesterspiller mellem disse 24 spillere. De 3 bedste fra hver række trækker henholdsvis 5-3-1 point med over i slutspillet, og ellers tildeles der yderligere point efter placeringen blandt de – op til – 24 deltagere. Her vil der kun være Slutspilspoint til de 8 bedste af de 24.

Alle resultater opgøres automatisk og rækkeinddelingen er “den sædvanlige” hvor man placeres  i grundspiller i den række ud fra det HCP man har den første runde der registreres. Derefter forbliver man i den række man er placeret i. A (+8-11,6), B (11,7-20,2) eller C (20,3-31,4)

Og det endelige resultat blev sådan her: