ForSæsonMøde den 2. April

Invitation til Herreaften!

Torsdag den 2. april 2020

Kl. 19:00 i klubhuset

På denne aften afholder Herreklubben det årligt tilbagevendende ForSæsonMøde i klubben.

Vi har i år formået at kunne tiltrække en ekstern taler, som gerne vil fortælle om sin og hans virksomheds succesfulde færd fra idé til lancering.

Det er et lokalt firma, der har opnået både sølv- og guldmedaljer ved World Gin Awards. Det er nemlig Ginscape der er tale om. Og Ole Kjærgaard Schröter der som idémand og direktør for virksomheden, som kommer og taler om det hele.

Smagsprøver? Det vil jo vise sig…

For at få det hele til at glide på en sådan stor aften, byder Herreklubben på 2 store fadøl som er inkluderet i deltagerprisen, som for 20. år i træk kan holdes nede på 50,00 kroner.

Tilmelding kan kun foretages ved at tilmelde dig til mødet i Golfbox – men udfyld nu alt hvad du bliver spurgt om – golf, middag, møde.

Betaling sker ved tilmelding…

Du kan – i absolut nødstilfælde nu også betale med MobilePay – mobilnummer 35400 Men angiv medlemsnr og ”ForSæsonMøde i betalingen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Herreklubben Kokkedal Golfklub

Vi forsøger at afholde en lille golfturnering om dagen før mødet hvis vejret og banen tillader!!! Vi er optimistiske, men først på selve dagen den 2.4 vil opslag angive hvad vi kan og må! Se også på KG’s hjemmeside om status for banen!

Find en makker eller to – læs de på dagen opsatte proportioner og gå ud og spil. Planlæg det sådan, at I er inde senest kl. 17, hvor der så vil være mulighed for at spise, drikke og få lidt præmier – men du SKAL have spillet (godt) og SKAL have deltaget i middagen for at komme i betragtning til præmierne.

Tilmeld dig også til det i Golfbox, hvor du så bare vælger golf, middag og/eller møde! – så bl.a. restauranten ved hvor mange der kommer og spiser!

PS: Du kan godt deltage i mødet selvom du ikke kan spille golf… ellers blev vi jo heller ikke ret mange…

PPS: Du kan godt deltage i mødet selvom du ikke har deltaget i middagen!!!