Næste gang 18.6 og … noget om præmier!

De sidste krampetrækninger fra nedlukning og begrænsninger vil stadig gælde den 18.6 – men vi har aftalt med Cafe Backtee at der vil være lækkerier på grillen når vi kommer dryssende ind fra runderne. Vi har fundet en lovlig og holdbar og anvendelig måde at lave lidt præmieoverrækkelse på med Cafe Backtee som sponsor – det vil blive råbt højt når vi kommer så langt på torsdag aften. Men lad os fortsætte med at støtte restauranten og møde talstærkt op til denne “50’er”-fest.

Der har været tale om præmier fra de sidste 4 runder, og det gør vi på den måde at Herreklubben køber gavekort hos 4 forskellige af vore sponsorer, og så holder vi Herreklubbens Kæmpestore Præmieoverrækkelse så snart vi er på sikker grund med rigtig mange deltagere. Pga. den specielle situation, vil vi anmode medlemmerne om at troppe op til den begivenhed når vi kalder på jer!

Men på torsdag er det så “almindelig Herredag med vore almindelige bloktider til tidsbestilling = 8:30-10:30 (inkl. 4-bolde) og 15-17 (KUN 3-bolde)!