Golf på Rømø med Andreas Hartø

Så fik vi denne mail fra Andreas Hartø, det ligner da et arrangement som er et forsøg værd.

Herreklubben har ikke noget med arrangementet at gøre, så al kommunikation er direkte med arrangørerne, god fornøjelse.

Navn: Andreas Hartø

Besked: Hej Herreklubben i Kokkedal Golfklub

Mit navn er Andreas Hartø. Jeg er tidligere professionel golfspilller på Europatouren og nu kommentator på GolfTV. Så har jeg i hvert fald introduceret mig selv 😉

Jeg skriver til jer i forbindelse med en mulighed for en efterårstur for Herreklubben til Rømø Golfklub:)

Sagen er den, at jeg er medarrangør af en 3-dages turnering, der hedder “Vi Elsker Golf” på Rømø fra d. 12-15. september. I kan læse alt om turneringen her: https://golfpeople.dk/vi-elsker-golf/

I og med, at det er en holdturnering, der har det sociale og hyggen i fokus, så har jeg en ide om, at klubber i klubben er det helt rigtige sted at finde deltagere. Kunne det tænkes, at I vil sende linket til turneringen rundt til medlemmerne af Herreklubben? Jeg vil også gerne kigge forbi og tage en snak med jer om turneringen, hvis det kunne være interessant?

Min medarrangør og jeg har lavet en “Klub i Klubben præmiepakke”, der indebærer vin til præmieborde og lignende for 5000 kr., hvis en klub i klubben stiller med fem hold til “Vi Elsker Golf”. Altså: deltag i Danmarks hyggeligste golfturnering med dine golfvenner OG sørg for, at præmiebordet i KIK’en bliver opgraderet med vin i fremtiden 😉

I er meget velkomne til at ringe, hvis I har spørgsmål eller kommentarer.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen
Andreas Hartø