Åbningsturnering den 22. april 2021

Vi er nu klar til at gå igang med Herreklubturneringer – dog i en foreløbig Corona-tilpasset udgave, som vil gælde den 22.4, 29.4 og 6.5:

Tidsbestilling via golfbox vil være “som normalt med bloktiden 08:30-10:30, hvor Herreklubbens medlemmer kan bestille en uge i forvejen og mellem 15-17, hvor Herreklubbens medlemmer fra midnat mellem fredag og lørdag før spilletorsdagen kan bestille tider. Opfordring: bestil i første omgang tider i bloktiderne så vidt der er ledige tider.

I 2021-sæsonen genindføres muligheden for at spille med 4-bolde, som giver yderligere anledning til opfording om at spille hurtigt. Det SKAL kunne lade sig gøre indenfor 4 timer… Please!

Fra tirsdag kl. 18:00 før spilletorsdagen vil alle ledige tider kunne bestille af enhver der måtte have lyst til at benytte vores helt fantastiske bane. Det gælder også de evt. tilbageværende ledige tider i bloktiderne!

Bemærk: der vil IKKE være noget med “Tættest på” – da vi ikke vil have der berøres genstande undervejsmen iøvrigt som anvist af Kokkedal Golfklub! Se opslag inden runden startes!

  • Du møder op i klubben til den tid du har bestilt (evt. med at slå bolde lige inden)
  • Brug standerne i forhallen til at bekræfte din tid og udskrive dit scorekort
  • Spillet gennemføres og scores føres på kortene undervejs.
  • Husk: Go’ Stil… spil hurtigt, ret nedslagsmærker op og overhold regler med afmærkninger på banen!
  • Efter endt spil, skriver markøren under på det kort han har, og det lægges i Herreklubbens Røde Postkasse  – som vil stå lige udenfor klubhuset. Måske indenfor i tilfælde af snestorm og lignende
  • Herreklubben sikrer afhentning af kortene (enten løbende i løbet af torsdagen, sent torsdag eller i løbet af fredagen) og registrerer dem – akkurat som “normalt”… hvis I kan huske det?
  • Resultaterne er dermed udregnet og kan offentliggøres på vores hjemmeside.
  • Der vil være præmier – i samme stil som tidligere – men med gavekort eller indkøbte præmier fra nogle af vore trofaste sponsorer, som jo ikke kan deltage i overrækkelsen. Det tager vi samlet, når situationen muliggør dette.

Vi glæder os til at komme igang, og håber I alle vil medvirke til at overholde de retningslinjer både KG og sundhedsmyndighederne har udstukket for vores yndlingsaktivitet.

 

Vi byder velkommen til

Herreklubben som sponsor

SIDSTE START ER kl. 16.22

Turnerings betingelser

 Turneringsform Stableford, der spilles i 4 (Hold tempo på banen)
 Start tid Sidste start 16.22
Deltagelse Herrer på 20 år eller derover og max.hcp 32,5
 Handicap Spillere med EGA handicap kommer på resultatlisten, spillere med klubhandicap kan spille med og dermed opnå EGA handicap.
Handicap regulering Der reguleres efter gældende regler
18 huller alle handicap grupper reguleres
 Rækker Der spilles i op til 3 lige store rækker,
dog sådan at herrer med samme Spillehandicap spiller i samme række
 Start rækkefølge  I henhold til bookede tider
Præmier Der er præmier til de 3 bedste i hver række
Turnerings fee Herreklub medlem Gratis, Ikke-herreklub medlem 50,- kr. (+evt. greenfee)
 Mødetid 10 min. før booket start tid, meldes ankomst til starter
Turneringsleder Niels Helmer Petersen
 Hvor intet andet er anført gælder klubbens generelle turneringsbestemmelser og ordensregler samt alle lokalregler gældende på turneringsdagen